Wat vind je van Mijn Geld en Zo?Je kunt hier als familielid of begeleider zelf een beoordeling geven van Mijn Geld en Zo. Je kunt het formulier voor jezelf invullen en vertellen over je eigen ervaringen. Je kunt het formulier ook samen met een klant van mijn Geld en Zo invullen, bijvoorbeeld tijdens een gesprek. We vragen je om dit in het formulier aan te geven. We leren veel van dit onderzoek. Van de vragen die je beantwoordt én de opmerkingen die je plaatst. Je kunt bij ieder onderwerp opmerkingen plaatsen.

Privacy en veiligheid
Op dit formulier vul je informatie in met of namens een klant van Mijn Geld en Zo. Het onderzoek wordt gebruikt om de dienstverlening van Mijn Geld en Zo te verbeteren. Het is onderdeel van het kwaliteitsmanagement en wettelijk verplicht. We bewaren de contactgegevens tijdelijk zodat we contact met je kunnen opnemen. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen in te zien door medewerkers van de afdeling kwaliteit van Mijn Geld en Zo. Kijk voor meer informatie op deze pagina.