Vacature Assistent Bewindvoerder

Affiniteit en ervaring vereist met de doelgroep verstandelijk gehandicapten. Bij voorkeur Minimaal twee tot drie jaar relevante werkervaring. Kennis van integrale administratieve en inzicht in financieel-administratieve processen. We zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot die graag zelfstandig aan het werk is binnen een multidisciplinair team.

Je hebt je zaakjes voor elkaar. Blijft rustig doorgaan met ademhalen als alles tegelijk gebeurt. Je hebt het immers tiptop geregeld en onder controle. Dat zit zo in je natuur. Meerdere dingen tegelijk doen is geen enkel probleem voor je en je verliest nooit de hoofdzaak uit het oog. Je zorgt er voor dat alles precies op tijd in orde is. 

Dit zijn wij

Mijn Geld en Zo is een bewindvoeringskantoor dat zich gespecialiseerd heeft in de doelgroep verstandelijk gehandicapten. Met ruim 1000 bewindvoeringsdossier zijn wij in dat domein één van de grootste kantoren.

Niet iedereen kan zijn geld helemaal zelf beheren. Stichting Mijn Geld en zo regelt de financiële zaken voor mensen met een beperking en hun familie. We houden daarbij altijd rekening met de mogelijkheden, de beperkingen en de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn familie.

Dit wordt je werk

  • Je verzamelt, verwerkt en archiveert aangeleverde documenten die van belang zijn voor een zorgvuldige administratie van de onder bewind gesteld volgens interne procedures.
  • Je verzorgt binnen de gestelde functionele kaders de integrale administratie van de onder bewind gestelde.
  • Je ondersteunt en faciliteert bewindvoerders.
  • Je onderhoudt contacten met externe instanties, collega’s en (incidenteel) cliënten, voor het geven van uitleg, informatie en/of het beantwoorden van vragen en ten behoeve van controles om je administratieve taken goed te kunnen uitvoeren.
  • Je werkt mee aan het verder verbeteren van de kwaliteit van het integrale bewindvoeringsproces.

Dit bieden we
De functie is ingedeeld in FWG 40, cao Gehandicaptenzorg (maximaal € 2993,- bruto per maand bij 36 uur werken (100%). Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW (Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn). Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% van toepassing. De benoeming is op basis van een jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid bieden we je een dienstverband voor onbepaalde tijd aan.

Hier vind je meer informatie
Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Marjon Bronkhorst, teamleider via m.bronkhorst@mijngeldenzo.nl of via (033) 760 2017.