U heeft er het liefst geen omkijken naar

De geldzaken van uw kind of verwant. U regelt ze nu, maar soms is dat best wel lastig. Gedoe over uitgaven, uw kind of verwant die het vervelend vindt dat u er zich mee bemoeit. Discussies die u eigenlijk liever niet heeft. En dan de tijd die die geldzaken u kosten. Het bijhouden van alle administratie, het betalen van rekeningen, de gesprekken met de bank. U doet het niet elke dag en een foutje is snel gemaakt. Foutjes die vervelende gevolgen kunnen hebben.

Het kan ook zijn dat uw kind of verwant zelfstandig woont, maar gewoon niet zo goed met geld om kan gaan. Onverantwoorde uitgaven, rekeningen die blijven liggen, geen geld meer uit het pinapparaat. Er wordt vergeten om huur- of zorgtoeslagen aan te vragen. Of de uitkering stopt omdat de formulieren niet correct worden ingevuld. U krijgt er pijn in uw buik van, maar u kunt het moeilijk helemaal overnemen.

En hoe moet dat later als u er niet meer bent. Wie springt er dan in, wie voelt zich net zo verantwoordelijk als u? Wie zorgt er dan voor dat alles op rolletjes blijft lopen?

Denk eens aan Bewindvoering

Als bewindvoerder nemen wij de geldzaken van uw kind of verwant in z’n geheel over. Wij hebben de contacten met hem of haar, zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt en dat de financiën onder controle blijven. We zorgen voor rust in uw relatie met uw kind of verwant. Een administratie die transparant is en klopt. En vooral, voor de zekerheid dat alles goed blijft doorlopen, nu en in de toekomst.
Lees verder »

Het gemak van Beheer Vaste Lasten

Behalve onze dienstverlening als bewindvoerder voor cliënten, bieden wij ook de service ‘Beheer Vaste Lasten’ aan. Dit is een service voor mensen die zelf bewindvoerder zijn. Wij nemen de administratie en het regelwerk dan van hem of haar over. Lees verder »

Een handige folder

Er is voor ouders en belangenbehartigers ook algemene informatie over onze dienstverlening beschikbaar in de folder Informatie voor ouders en belangenbehartigers.