Stichting Mijn Geld en Zo

Door nieuwe wetgeving moeten je zorg of begeleiding en het beheer van je geld helemaal los van elkaar gebeuren. Je begeleider mag niet meer met jouw pinpas pinnen of rekeningen voor je betalen. Daarom is Mijn Geld en Zo sinds 2014 volledig los van Philadelphia en zijn we nu 100% zelfstandig. We hebben nieuwe statuten, een andere naam én een heel nieuw bestuur. We voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de rechtbank. Ook moeten we ieder jaar per cliënt een uitgebreide verantwoording aan de rechter sturen en laten goedkeuren.

We zijn bewindvoerder voor cliënten in heel Nederland. En we beheren voor veel (familie)bewindvoerders hun administratie. Als bewindvoerder nemen wij je financiën en alles dat daarbij komt kijken helemaal van je over. Wij beheren de bankrekeningen, regelen je zak- en leefgeld, betalen de vaste lasten en sparen voor je. Maar we doen meer: we zorgen dat je zorg- en huurtoeslagen correct en op tijd worden aangevraagd, regelen je uitkering en je verzekeringen. Doen je belastingaangifte, vragen bankpassen aan en houden je administratie op orde. Zo hoef je je over je geld en alles dat daarbij komt kijken niet meer druk te maken.

Als je met ons samenwerkt, dan betaal je daar ook geld voor. Dat is een vast bedrag per maand. Omdat wij een stichting zijn, hoeven wij geen winst te maken. Daarom kunnen wij goedkoper zijn dan andere bewindvoerders.

We hebben een folder gemaakt over hoe wij ons werk doen en wat wij daarbij belangrijk vinden: de Missie en Visie Mijn Geld en Zo