We werken (weer) thuis

 
Je begeleider werkt (weer) vanuit huis. Dat is wel zo veilig. Mijn Geld en Zo blijft ondertussen gewoon open. Alle betalingen gaan gewoon door zoals altijd. Let op: Geldaanvragen en facturen graag voor vrijdag 18 december indienen. We zijn op 24 en 31 december 2020 om 15.00 uur gesloten. Ook zijn wij met Kerst en op Nieuwjaardag gesloten. Betalingen op de Kerstdagen en Nieuwjaarsdag krijg je na de feestdagen, dus voor Kerst op maandag 28 december. En nieuwjaarsdag op maandag 4 januari.

Zo veel mogelijk per mail

 

Je bewindvoerder werkt voorlopig nog vanuit huis.

Stuur geldaanvragen vooral per mail. Dan kan de bewindvoerder ze schriftelijk afhandelen.

Vertel over je vakantieplannen

 

Wil je met vakantie, overleg dan altijd eerst met je bewindvoerder. De overheid raadt iedereen af om op vakantie (naar het buitenland) te gaan.

Bellen of beeldbellen

 

Moet je iets dringend bespreken? Bel dan met je bewindvoerder. Je kunt beeldbellen met je bewindvoerder. Bijvoorbeeld om samen met je begeleider je budgetplan te bespreken. We bezoeken alleen op locatie als het echt veilig is. We blijven op 1,5 meter afstand.

Blijven opletten

 

Het blijft oppassen met corona. Daarom vragen we je om goed voor jezelf te zorgen.

We vragen ook iedereen om extra te letten op hygiëne. Was je handen regelmatig, nies/hoest in je elleboog als het kan, gebruik papieren wegwerpzakdoekjes en maak je werkplek regelmatig schoon.

We geven onze medewerkers het advies om goed voor zichzelf te blijven zorgen, op tijd naar bed te gaan, gezond eten en voldoende ontspanning te zoeken.